Naše usluge: Šta mi radimo i Kako mi radimo

g

Kreativan dizajn

Naš dizajn temelji se na želji za jednostavnošću i upotrebljivosti u kombinaciji sa potrebama klijenta kroz dobro organizirano i komunikativno upravljanje projektima. Uspješna izrada web stranica počinje sa detaljnim i preciznim planiranjem projekta. Naše usluge zasnivaju se na direktnom pristupu klijentu, odnosno dolaskom na sastanke i u dogovoru sa klijentom razvija se strategija razvoja samog projekta, tj. same web stranice. Želimo pomoći kompanijama svih veličina u širenju njihovog poslovanja uz pomoć najnovijih web tehnologija. Uz dugogodišnje iskustvo i neprestano praćenje novih tehnologija naš tim može udovoljiti svakoj vašoj želji. Uz kvalitetnu prezentaciju na internetu, Vaša kompanija ili proizvod mogu biti zamijećeni, te opravdati uložena sredstva.

Povoljna cijena

Najjeftinija izrada web stranica u Bosni i Hercegovini, sa profesionalnim timom koji stoji iza Vaše stranice. Nakon dogovora oko detalja izrade web stranice,  vaša nova web stranica je gotova u dogovorenom roku od početka izrade.

y
k
Analytics

Cjelokupni online marketing

Mi možemo udovoljiti svim Vašim zahtjevima i napraviti profesionalnu web stranicu po Vašim potrebama, bilo da se radi o statičnim ili dinamičnim stranicama. Naše web stranice su modernog i atraktivnog izgleda, a istovremeno posjeduju funkcionalnost i preglednost. Glavna prednost naših web stranica je optimizacija stranica za što bolji “rejting” unutar pretraživača. Nudimo usluge online marketinga i pomažemo Vam kod izrade plana istih.

“Mi ne gradimo samo web stranice, mi gradimo vaše uspješne online poslove!

VESELIMO SE SVAKOM NOVOM WEB IZAZOVU, OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

k